ISO 22935-2:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ١٢ أبريل ٢٠٢٣ ·

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 2: Methods for sensory evaluation

ملفات الوثيقة ISO 22935-2:2023

الإنجليزية 23 صفحات
الإصدار الحالي
153.28 USD

مجال الوثيقة ISO 22935-2:2023

This document specifies recommended methods for the sensory evaluation of specific milk and milk products. It specifies criteria for the sampling and preparation of samples and the assessment of the samples.

This document is suitable for application in conjunction with the sensory methodologies outlined in ISO 22935-1 | IDF 99-1 and other ISO or IDF sensory methodologies for specific situations and products.

Annex A provides international tables of common attributes, including terms in the official ISO languages English and French as well as equivalent terms in German and Spanish.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 19103:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Geographic information — Conceptual schema language
ISO 16756:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Milk and milk products — Guidance for the application of Carr-Purcell-Meiboom-Gill (CPMG) pulsed time-domain nuclear magnetic resonance (TD-NMR) spectroscopy for fat determination
ISO/TS 22583:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Requirements and recommendations for supervisors and operators of point-of-care testing (POCT) equipment
ISO 7544:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Rolling bearings — Test and assessment methods for cleanliness